

Times	Main Stage	DJ Van	Oval	Kíd's Area		Elsewhere
11:00am	Spring G Ditch?	ates Open!		Nanny Laura's Forever Young Creative Kids Collective	Face Painting With Daina	Jamswells Experience @ Main Gate 11:00 - 11:45pm (45min)
11:20am 11:40am			Woodchopping 11:20am - 11:50pm (30mins)	Funky Festi 11:000	11:00am - 12:00pm (60mins)	Tennis Clinic @ Tennis Courts (5 to 8 yrs) 11:30am - 12:00pm (40mins)
12:00pm			BPS Games Running Race + Apple & Spoon Race 12:00pm - 12:30pm (30mins)			
12:30pm	Samara Bright 12:30 · 1:00pm (30min)		Woodchopping 12:30 - 1:00pm (30min)	Forever Young CCC Kool Kids Karaoke 12:30 - 1:00pm (30min)	Face Painting With Daina 12:30 - 1:00pm (30min)	Tennis Clinic @ Tennis Courts (9 to 12 yrs) 12:30 - 1:00pm (30min)
1:00pm			BPS Games Sack + Sack Relay Races 1:00pm - 1:30pm (30mins)			
1:30pm	Lucey 1:30pm - 2:10pm (40min)		Woodchopping 1:30pm - 2:00pm (30min)	Forever Young CCC Fairy & Wizard Wands 1:30 - 2:10pm (40min)	Face Painting With Daina 1:30 - 2:10pm (40min)	Tennis Game of Champion All Ages! @ Tennis Courts 1:30 - 2:10pm (40min)
2:10pm			Golden Boot Toss 2:10pm - 2:50pm (40mins)			
2:40pm	Magic Bean Guillotine 2:40pm - 3:20pm (40min)		Woodchopping 3:00pm - 3:30pm (30min)	Cat;'s Pyjamas All Day!		
3:20pm		Big Wheel & Raffle Draw 3:30pm - 4:10pm (40mins)				
3:50pm	Helen Haines 4:10pm - 4:20pm (10min)					
4:20pm	Afrobiotics 4:20pm - 5:20pm (60min)		Kevin Duffy's Chainsaw Art All Day!			
5:20pm		DJ Jane Doe 5:20pm - 6:00pm (40mins)				
6:00pm	Minnie & The Moonrakers 6:00pm - 7:00pm (60min)					
7:00pm		DJ Jane Doe 7:00pm - 8:00pm (60mins)				

Plus heaps of stuff! Roving Performers, Stanley Atheneum, Kid's Chill Zone, Chainsaw Art and more surpises! Warning: times here are subject to crazy changes!

We acknowledge the Traditional Owners of this land and pay our respect to their Elders past and present. We celebrate and respect their culture and the memory of their ancestors.